Sonsuza Dek Sürecek Bizim Aşkımız Biz Galatasaraylıyız!

Sonsuza Dek Sürecek Bizim Aşkımız Biz Galatasaraylıyız!

22 Ağustos 2011 Pazartesi

Play-Offfffffffffffffffffffffff !!!

Yaklaşık olarak 2 aydır boğuştuğumuz şike soruşturması dolayısıyla zaten patlamaya hazır bir bomba gibi olan biz futbol severlerin sinirine sinir stresine stres katan bir olay yaşandı geçtiğimiz hafta içerisinde Digitürk yetkilileri tarafından verilen iftar yemeğinde...

Trabzonspor'un boykot ettiği bu iftar yemeğinde bulunan 17 kulüp yöneticisinin önüne daha önce bahsi herhangi bir şekilde geçmemiş bir proje sunuldu.Buna göre senelerdir aynı şekilde oynanan lig rafa kalkıyor yerine ise Belçika'daki sistemin aynısı getiriliyordu...
Birazdan Belçika'daki sistemi inceleyeceğiz fakat böyle kritik bir kararın 3 saatlik bir yemekte gökten 3 elma düştü şekliyle kulüplere adeta dikta edilmesi nasıl bir çaresizliğin,acizliğin ve zorbalığın ürünüdür?

Kamuoyu yoklaması yapıldı mı?
Anketler düzenlendi mi?
Alt liglerde denendi mi?
Futbolun en büyük unsuru olan taraftarlara soruldu mu?
Medyada tartışılmasına fırsat tanındı mı?

Hayır Hayır Hayır! Bütün bu önemli soruların hepsinin cevabı hayırken,biz taraftarlar olarak bir sorumuz olmalı artık TFF'ye:

Hayırdır?

Nerede görülmüş 3 saatte lig statüsünün değiştiği?Nasıl kirli bir düzenin yeni oyunudur bu?Yeter artık rahat bırakın futbolumuzu çekin pis ellerinizi yakamızda!

Futbolun para babaları "haksız" elde ettiği servetinden olmayacak diye biz taraftarlar futbolumuzdan oluyoruz!Çeyrek asırdır kulüp yönetipte bir arpa boyu kadar yol alamayanlar mı düşünmeye başladı Türk futbolunun geleceğini?
Kimi kandırıyorsunuz siz?
Geçiniz!

"Birileri" istedi diye karar alamam diyen Sayın Aydınlar sözüm size: Peygamber olup vahiy mi almaya başladınız da aklınıza böyle bir düşünce geldi?Bir vahiy geldiği belli ama "adresi" de belli!
Yayıncı kuruluş daha fazla "haksız" kar elde etsin diye futbolun geleceğiniz bitiriyorsunuz farkında değilsiniz! Yoksa Farkında mısınız?

Gelelim rezalet uygulamanın içeriğine...Hani bir deyim vardır ya "Herkes gider Mersin'e biz gideriz tersine" şeklinde işte tam o misal bizimkisi!
Nasıl bir gaflete düştünüz ki siz böyle saçma işlere imza atabiliyorsunuz inanın aklım almıyor!Ulu önder Atatürk bize "çağdaşlığı ilke edinelim" derken sizin çağ dışı  sistemleri benimsemeniz en hafifinden iş bilmezliktir!

"Efendim çok maç olacak takımlarımız hafta içi maçlarına alışacak." Ligi 20 takıma çıkar o zaman.He diyorsanız ki "bizim derdimiz çok maç değil çok derbi" o zaman da TSYD kupasını neden kaldırdınız tekrar düzenleyin?
Ama onun içinde yayın ihalesi lazım şimdi değil mi?Pardon...

Her sistemin elbette ki artıları vardır fakat aynı sonuca başka şekilde ulaşabiliyoruz gördüğünüz gibi.Komple ligi değiştirmekte ne demek?

Şimdi akıl var mantık var sen ligi 10 puan önde bitir ondan sonra birisi sana "hayır kardeşim aslında 5 puan farkla bitirdin sen ligi" desin!
Kim neden kabul etsin böyle bir şeyi?
34 Hafta boyunca neyin mücadelesini verdi bu takımlar?
Antrenman mı yaptılar 34 hafta?

İlk dördü play-off'a sokmak demek ligi Anadolu ve İstanbul olarak ikiye bölmek demektir!Çünkü biliyoruz ki bu sene Galatasaray'ın yaşadığı gibi ekstra kötü bir sezon geçirmezse 3 büyükler o ilk dörde her sene kombine alırlar!
4.takımda Anadolu Şampiyonu sayılır artık!

Hayır bu sistemi kabul eden 3 büyük kulübü anlıyorum ama bre Anadolu kulüplerinin saygı değer! başkanları, siz nasıl böyle bir sisteme destek verirsiniz?
Bana bunu bir Allah'ın kulu A-ÇIK-LA-YA-MAZ!!!

Sizlerin derdi takımlarınızı şampiyonluğa oynatmak değil ceplerinizi doldurmak!Buradan Anadolu takımlarını destekleyen tüm taraftarlara sesleniyorum: Bu adamları artık temizleyin! 

Önünüzde Bursaspor örneği varken artık bizi şampiyon yapmazlar masalıyla sizleri kandırmaya çalışan başkanlarınıza,yöneticilerinize kapıyı gösterin! 

Bizleri yani taraftarları yok sayan zihniyete karşı:

PLAY-OFF'A HAYIR!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder